Onderzoek succesfactoren en eventuele faalfactoren van “De Wieken”

In het kader van de minor Mens en gebouw aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is er een onderzoek uitgevoerd door Ymke Henselmans, Sander Hutten, Lotte Kersten, Anna-Brit Snepvangers. Het onderzoek was gericht op de huisvestingsvraag op het gebied van woon-zorgcomplexen in opdracht van Woningcorporatie Area. Omdat “De Wieken” van ouderinitiatief Stichting Zelo nu drie jaar draait is het interessant om te weten of er “foute” keuzes gemaakt zijn in de opzet en indeling van het gebouw. Echter bij aanvang van het onderzoek hebben de studenten moeten concluderen dat er weinig verbeterpunten zijn te behalen. Om deze reden is er gekozen de succesfactoren en eventuele faalfactoren van “De Wieken” te beschrijven. Dit is weer een mooie opsteker voor Stichting Zelo.

Hier een korte omschrijving in een video weergegeven.

Indien u meer info wilt over het uitgebreide onderzoek stuur dan een mailtje.