Daniëlle

IMG_3760Hoi ik ben Danielle, 28 jaar en ik woon al ruim 7 jaar met heel veel plezier bij Zelo. Ik heb nog een broer en 2 hele lieve nichtjes, waar ik dol op ben! Mijn vader komt ook in de weekenden mij bezoeken en dan gaan we vaak wandelen, koffie drinken of naar Zie Zoo. Mijn moeder zie ik iedere woensdag en ben meestal zaterdag ook bij hen op de boerderij, daar geniet ik van.
Mijn dagbesteding heb ik al jaren bij Zorgboerderij A-part in Zeeland, waar ik de dieren verzorg en creatief bezig kan zijn. Heb het erg naar mijn zin daar.
Ik heb een verstandelijke beperking en dat is verergerd sinds er bij mij een hersentumor is verwijderd op mijn 18e. Hierdoor ben ik slechtziend geworden en heb allerlei beperkingen sindsdien. Mijn korte termijn geheugen is ook aangetast door de operatie. Onthouden is voor mij dan ook heel moeilijk, daarom is het fijn dat alles in mijn boekje wordt opgeschreven wat ik op een dag gedaan heb, zodat ik alles terug kan lezen!
Ook kan ik niet meer alleen fietsen helaas, iets wat ik erg graag deed. Maar bij Zelo hebben we nu een tandem en een quatrocycle zodat ik toch met begeleiding kan fietsen.
Iedere woensdagavond ga ik met veel plezier zwemmen met andere bewoners van Zelo. Mijn hobbies zijn mandela tekeningen kleuren en vormen van pailletjes voorzien. Daar heb ik veel geduld voor en is erg rustgevend. Ik vind het erg gezellig als er onverwachts visite komt!

Groetjes,

Daniëlle

<< Naar overzicht bewoners